Warta Pusat

apa yaiku ing surya tembok eningng, apa yaiku ing kaluwihan saka surya tembok entheng?

2019-11-13

Lampu tembok minangka jinis cahya umum ing urip kita. Lampu tembok sing paling umum dipasang ing mburi kasur ing kamar turu. Lampu tembok iki ora mung madhangi, nanging uga duwe efek hiasan. Ana uga lampu tembok solar, sing paling umum ing taman kasebut. Dadi, apa lampu tembok solar? Apa kaluwihan lampu tembok solar?



1. Apa lampu tembok solar?
Lampu tembok dipasang ing lampu tembok, lan lampu tembok ora mung bisa disinari, nanging uga duwe efek hiasan. Energi solar minangka salah sawijining lampu tembok, sing didorong kanthi jumlah energi surya supaya dadi sumunar.
Kapindho, kaluwihan lampu tembok solar
1. Keuntungan luar biasa saka tembok tembok yaiku ing sangisore srengenge, lampu tembok solar bisa nggunakake kahanan dhewe kanggo ngowahi energi solar dadi energi listrik supaya bisa ngisi daya otomatis, lan uga bakal bisa ngirit energi.
2. Lampu tembok solar dikontrol dening ngalih cerdas lan uga digunakake minangka switch otomatis kontrol lampu. Contone, sajrone awan, lampu tembok solar bakal mateni kanthi otomatis, lan kanthi otomatis wayah wengi.
3. Amarga lampu tembok solar didorong tenaga energi, mula ora perlu disambungake karo sumber daya liya, mula ora prelu nindakake wiring sing cumbersome. Kapindho, karya lampu tembok solar banget stabil lan dipercaya.
4. Lampu tembok solar duwe umur layanan sing dawa banget. Amarga lampu tembok solar nggunakake chip awak zakar kanggo ngetokake cahya, mula ora ana filamen, lan uripe bisa nganti 50.000 jam ing panggunaan normal tanpa rusak karo jaba njaba. Urip sing lampu pijar sewu jam, lan lampu energi yaiku wolung ewu jam. Temenan, urip saka tembok tembok solar luwih gedhe tinimbang lampu pijar lan lampu energi.
5. Luminaire umume umume duwe rong bahan, merkuri lan strontium. Nalika lampu wis kliwat, rong bahan kasebut bakal nyebabake polusi gedhe ing lingkungane. Nanging, lampu tembok solar ora duwe merkuri utawa strontium, dadi sanajan digunakake, mula ora bakal ngrusak lingkungan.
6. Kabeh wong ngerti yen kontak ultraviolet lan inframerah bakal nyebabake cilaka mripat wong suwe, nanging lampu tembok solar ora ngemot barang kasebut, sanajan wis suwe ora ana kontak, dheweke ora bakal nyebabake cilaka.