Warta Pusat

Surya LED Taman Cahya Keuntungan

2019-11-13
Lampu taman LED solar nggunakake energi radiasi solar minangka energi. Sajrone dina, panel baterei solar digunakake kanggo ngisi baterei. Ing wayah wengi, baterei digunakake kanggo nyedhiyakake sumber lampu LED sing efisien dhuwur. Sampeyan ora perlu nemplekake pipo lan rumit sing larang, lan tata letak lampu kasebut bisa diatur kanthi sewenang-wenang, kanthi aman, hemat energi lan bebas polusi. Operasi manual stabil lan dipercaya, ngirit listrik lan pangopènan.

Keuntungan Lampu Taman Lampu LED:
1. Cahya chip semikonduktor sing dawa banget, ora ana filamen, ora ana gelembung kaca, ora wedi karo geter, ora gampang tugel, urip layanan bisa nganti 50.000 jam (urip lampu pijar biasa mung sewu jam, urip layanan lampu energi sing biasa mung wolung ewu jam)
2. Cahya kesehatan Cahya ora ngemot sinar ultraviolet lan inframerah, lan ora ngasilake radiasi (garis cahya normal ngemot sinar ultraviolet lan sinar infra)
3. Perlindhungan ijo lan lingkungan Ora ana unsur sing mbebayani kayata merkuri lan antimonio, sing apik kanggo daur ulang lan panggunaan, lan ora nyebabake gangguan elektromagnetik. (Lampu biasa ngemot unsur kayata merkuri lan timbal, lan balast elektronik ing lampu nyimpen energi bisa nyebabake gangguan elektromagnetik)
4. Nglindhungi drive DC pemandangan, ora stroboskopik (lampu normal yaiku AC drive, mesthine bakal ngasilake stroboskopis)
5. Efisien cahya sing dhuwur, panas sing sithik: 90% energi listrik diowahi dadi cahya sing katon (80% cahya pijar biasa diowahi dadi panas, mung 20% ​​diowahi dadi cahya)
6. Faktor keselamatan sing dhuwur voltase voltase lan saiki cilik, sithik panas, lan ora ana bahaya. Bisa digunakake ing papan sing mbebayani kayata tambang.
7. Potensi pasar gedhe, Tenaga listrik, pasokan listrik, baterei, pasokan tenaga solar, bisa digunakake ing wilayah gunung remot lan lampu ruangan, kayata kurang listrik, kurang listrik.