Warta Pusat

Pusat News
  • Tembok lampu yaiku a umume ketik saka eningggng inggg kita urip. Ing palinggg umume tembok eningggng yaiku ingggstalled inggg inggg mungkmingangkai saka inggg amben inggg inggg ambenroom. Thyaiku tembok eningggng dudu mung illuminggginggges nangingg uga ngladeni mingangka a decoringggive efek. Ingre yaiku uga a surya tembok eningggng, kang yaiku inggg palinggg umume inggg inggg taman. Dadi whinggg yaiku a surya tembok eningggng? Whinggg yaiku inggg kaluwihan saka surya tembok lampu?

    2019-11-13

  • Ing surya LED taman lampuu panggunaan surya radiminangkai tenogo minangka tenogo. Sajrone ing dina, ing surya baterei panel yaiku digunakake kanggo ngyaikui ing baterei. Ana ing wengi, ing baterei yaiku digunakake kanggo pasokan efyaikuiensi dhuwur LED eningng sumdadir. Iku ora dudu butuh rumit lan larang pipa lay, lan ing tata letak saka ing lampuu saget dadi diaturake sawenang-wenang, aman, tenogo-nyimpen lan bebas polusi. Ing manual operasi yaiku stabil lan iso dipercoyo, nyimpen listrik lan pangopènan.

    2019-11-13

 1