Perusahaan Profil

Babagan awake dhewe:

Shenzhen Yalidelighting Co, Ltd Apa perusahaan sing melu pembangunan lan adol produk lampu solar anyar. Wis suwe dheweke komitmen kanggo ningkatake status tenaga manungsa lan caritas Earth.We negesake nyedhiyakake produk energi global sing unggul.

YLD diadegaké ing taun 2006. Kasedhiya 40.000 kothak persegi lan nduwe 300 karyawan.


§Produk Produk:

1. Lampu Modeling Kewan Suria (Hiasan taman)

2. Lampu kembang solar (Hiasan kebon

3. Lampu tembok Solar (Omah lan njaban ruangan)

4. Lampu camping camping


§Napa milih kita:

1. Mesin lan peralatan modern

2. Layanan cepet nanggapi layanan

3. bakat bermutu tinggi

4. Teknologi canggih lan kemampuan riset lan pangembangan sing kuat

5. Desain Aceept ODM

6. MOQ murah kanggo barang saham biasa


§Sertifikat kita:

1. IS09001, sertifikasi IS014001

2. CE

3. ROHS

4. MSDS

 

Wiwit taun 2006, lampu YLD mesthi fokus marang pangembangan lan ngasilake lampu surya teknologi tinggi lan menehi lampu surya / taman surya inteligent sing komprehensif, lampu LED kontrol terpencil, sistem pemantauan omah solar macem-macem fungsi lan produk solar liyane.

Produk kita wis diekspor menyang Eropa, Afrika, Asia Kidul lan wilayah liyane lan negara.

Produk solar YLD tundhuk prinsip âteknologi sing didorong, nyedhiyakake produk energi ijo kanggo jagad iki lan ngarep-arep bisa nggawe produk sing bermutu kanthi apik.