Surya Tembok Cahya

Lampu tembok dipasang ing lampu tembok, lan lampu tembok ora mung bisa disinari, nanging uga duwe efek hiasan. Energi solar minangka salah sawijining lampu tembok, sing didorong kanthi jumlah energi surya supaya dadi sumunar.

Kaluwihan saka solar panel light:
1. Keuntungan luar biasa saka tembok tembok yaiku ing sangisore srengenge, lampu tembok solar bisa nggunakake kahanan dhewe kanggo ngowahi energi solar dadi energi listrik supaya bisa ngisi daya otomatis, lan uga bakal bisa ngirit energi.
2. Lampu tembok solar dikontrol dening ngalih cerdas lan uga digunakake minangka switch otomatis kontrol lampu. Contone, sajrone awan, lampu tembok solar bakal mateni kanthi otomatis, lan kanthi otomatis wayah wengi.
3. Amarga lampu tembok solar didorong tenaga energi, mula ora perlu disambungake karo sumber daya liya, mula ora prelu nindakake wiring sing cumbersome. Kapindho, karya lampu tembok solar banget stabil lan dipercaya.
4. Lampu tembok solar duwe umur layanan sing dawa banget. Amarga lampu tembok solar nggunakake chip awak zakar kanggo ngetokake cahya, mula ora ana filamen, lan uripe bisa nganti 50.000 jam ing panggunaan normal tanpa rusak karo jaba njaba. Urip sing lampu pijar sewu jam, lan lampu energi yaiku wolung ewu jam. Temenan, urip saka tembok tembok solar luwih gedhe tinimbang lampu pijar lan lampu energi.
View as  
 
  • Ing materi saka ing surya prabawa tembok lampu yaiku digawe saka siji kristal silikon nggunakake a plastik ABS entheng sumber. Thyaiku surya sensor tembok entheng wis telu ntindakper nyopir mode: 1.. Induksi + mikro entheng mode (wong kangtindak highentheng, wong kangtindak mikro entheng, mikro entheng 10% padhang) 2.. Induksi mode (wong kangtindak highentheng, wong kangtindak tindak entheng sakaf) 3.. Semi padhang ora prabawa mode, mikro entheng 50%.

  • Ing nirkabel remot ntindakntrol surya LED keamanan weker lampu eningng sumber panggunaan dhuwur kwalitase polysilicon, 5,5V, 2..5W. Iku ngilang 5W, 80 LED: 66 putih eningng, 7 abang eningng, 7 biru eningng. Ing nirkabel remot ntindakntrol surya LED keamanan weker lampu wis telu ngalih ngalihing mode: 1.. Induksi + mikro eningng mode (wong kangtindak dhuwureningng, wong kangtindak mikro eningng, mikro eningng 10% padhang) 2.. Induksi mode (wong kangtindak dhuwureningng, wong kangtindak tindak eningng mati) 3.. Kapan wong yaiku rumangsa, ing weker kringet kanggo 30 detik, kiwa lan bener abang lan biru lampu kerlip

  • Ingg surya koma bulik tembok eninggng yaiku digawe saka plastik ABS, lan ingg eninggng sumber yaiku dhuwur kwalitase polysilicon, 2V, 100MA. Surya semi-ideran tembok eninggng Ing ingg awan suneninggng, ingg surya tembok eninggng saget ngonversi surya tenogo menyang lyaikutrik tenogo miturut kanggo sawijingingg duwe kahanan, sadhar aukanggomatic ngyaikui, lan saget uga skanggutawae eninggng tenogo. Ingg surya koma bulik tembok eninggngs makarya wektu yaiku 6 jam sajrone ingg dinga lan 10 jam utawa mutawae ing ingg eveningg, kang yaiku tenogo-savingg lan lingkungan grapyak.

  • Ing surya 56 eningng pyaikuah prabawa tembok lampu yaiku digawe saka plastik ABS. Ing ngalih wyaiku manungsa awak pangrasa fungsi. Ing pangrasa dyaikutance yaiku 3m-5m, lan ing sumilir fluks yaiku 180LM. Ing surya 56 eningng pyaikuah-pangrasa tembok eningng ngonversi surya tenogo menyang listrik tenogo sajrone dinaeningng, mbisakake otomingis ngisi dinaa lan Lumbung saka eningng tenogo kanggo 6 jam sajrone ing dina lan liwing 10 jam ing wengi.

  • Ing surya tik dobel sirah 22 eningng prabawa tembok eningng yaiku digawe saka plastik ABS, karo manungsa awak pangrasa fungsi lan wektu luwes Ing eningng sumber yaiku dhuwur kwalitase polysilicing, 5.5V 150mA. Thyaiku surya tik dobel sirah 22 eningng prabawa tembok eningng yaiku a 22pc putih LED karo a kekuwingan kingsumsi saka 0,1W 2835SMD. Ing surya tik dobel-sirah pangrasa tembok eningng ngalih yaiku a 4-kacepetan ngalih ing ing bali, karo a makarya wektu saka 6 jam sajrone ing dina lan liyane saka 10 jam ing wengi.

  • Ing surya gerakan sensor tembok eningng liwat ngliwati ing manungsa awak sensor ngalih, lan iku uga wyaiku infra infra manungsa awak induksi, kang saget dadi sensikuive malah kapan ing kadohan yaiku adoh banget. Surya gerakan sensor tembok lampuu dadiads yaiku digawe saka maju dhuwur LED lampuu dadiads wikuh suwe urip, asor rugi lan dhuwur padhang. Ing surya panel wyaiku dhuwur konversi rate, suwe urip, apik efisiensi lan waterprosaka fungsi.

Selaras Surya Tembok Cahya dhuwur kwalitase manufaktur supplier ingg Chingga - Yalidal.Kita wis kanthi pasokan chainggs kanggo dhuwur kwalitase Surya Tembok Cahya lan kita rumiying understlan banget layanan. Sugeng rawuh kanggo Grosir lan tuku Surya Tembok Cahya saka kita fackanggory, Kita wis murah lan diskon Surya Tembok Cahya ingg skanggock, kita bakal nyedhiyakake sampeyan karo a asor rega kutipan