Surya Taman Cahya

Lampu kebon solar nggunakake energi radiasi srengenge minangka energi. Sajrone dina, panel solar digunakake kanggo ngisi baterei. Ing wayah wengi, baterei digunakake kanggo ngirit sumber cahya kebon. Ora ana pipa sing rumit lan larang. Tata lampu lampu bisa disesuaikan kanthi sewenang-wenang, aman, hemat energi, bebas polusi, ngisi daya lan bukaan. Proses / mati ngetrapake kontrol cerdas, switch otomatis otomatis kontrol, ora operasi manual, karya stabil lan dipercaya, ngirit listrik lan pangopènan.

Lampu taman solar dadi warna-warni, warna-warni lan elegan, lan lampu taman surya bisa digunakake kanggo ndandani omah, taman lan taman permainan. Produk kasebut bisa diterangke kanthi terus-terusan sajrone 4-5 dina kanthi listrik, lan bisa mlaku nganti 8 nganti 10 jam dina. Uga bisa dirancang miturut syarat khusus pangguna.
View as  
 
  • Ing surya LED dipasang taman pekarangan eningng yaiku digawe saka stainless baja, plastik PP lan ABS. Ing surya taman eningng saget nuduhake putih eningng lan warni eningng, kang saget nggawe ing taman, taman, papan dolanan lan oingr warni, ayu lan ayu. Surya LED dipasang taman pekarangan eningng surya panel saget dadi didakwa kanggo 4-6 jam ing ngisor stlanard suneningng, saget madhangi kanggo 6-10 jam, nyambut gawe stest lan andal, nyimpen listrik biaya.

  • Ing surya LED kekubur, kependhem lampu yaiku digawe saka ABS plastik, stainless baja lan silika gel. Ing tenogo papan yaiku digawe saka dhuwur kwalitase polysilicon, D75mm 2V 80mA. Ing makarya jam saka surya LED kekubur, kependhem lampu yaiku 6 jam sajrone ing dina lan 8-10 jam ing wengi. Ing nyambut gawe yaiku stabil lan yaikuo dipercoyo, nyimpen lyaikutrik biaya. Iku yaiku an indyaikupensable alat kanggo lapangan, taman lan papan dolanan

  • Surya tlanuran eningng dipasang spoteningngs yaiku digawe saka ABS plastik lan saget dadi dipasang menyang ing lemah utawa mancep tembok futawa instalasi. Ing surya dipasang spoteningng sumber panggunaan dhuwur kwalitase polysilicon, 5.5V 350MA. Surya tlanuran eningng dipasang spoteningngs wutawak 4-6 jam saka wutawak wektu sajrone ing dina, 8-10 jam saka wutawak wektu ing wengi, stabil lan iso dipercoyo wutawak, nyimpen listrik biaya.

  • Ing surya retro malang taman eningng yaiku digawe saka ABS lan PC plastik, kang yaiku nyimpen energi ayu, waterprosaka lan lingkungan grapyak, lan wyaiku a suwe panguripan. Ing surya taman eningng wyaiku an induktif fungsi, ing pangrasa amba yaiku 360 derajat, lan ing pangrasa dyaikutance yaiku 3-5 meter. Surya retro malang taman eningngs saget dadi digunakake kanggo eningnging lan dekorasi saka kutha dalan, komersial lan omah komunitas, taman touryaikut obyek wisata, alun-alun, lsp.

Selaras Surya Taman Cahya dhuwur kwalitase manufaktur supplier ingg Chingga - Yalidal.Kita wis kanthi pasokan chainggs kanggo dhuwur kwalitase Surya Taman Cahya lan kita rumiying understlan banget layanan. Sugeng rawuh kanggo Grosir lan tuku Surya Taman Cahya saka kita fackanggory, Kita wis murah lan diskon Surya Taman Cahya ingg skanggock, kita bakal nyedhiyakake sampeyan karo a asor rega kutipan