Surya Kembang Cahya

Lampu kembang solar duwe efek hiasan banget. Dheweke warni lan warni, bisa nggawe jogan, taman, papan dolanan lan papan liya katon apik banget lan nyenengake.

Lampu kembang solar nggunakake energi sinar srengenge minangka energi. Sajrone awan, panel solar digunakake kanggo ngisi baterei, lan ing wayah wengi, baterei digunakake kanggo ngirit sumber cahya kebon. Cahya kembang solar nduwe fungsi anti banyu ruangan, karya sing stabil lan dipercaya, ngirit listrik, gratis tanpa tekanan, safety rendah.
View as  
 
  • Ing surya kryaikutal rod eningng yaiku digawe saka stainless baja, ABS lan akrilik. Ing surya kryaikutal bar eningng yaiku warna lan warna, lan ing ngalih nyambut gawe sawyaikue pambuka. Sajrone ing dina surya kryaikutal rod eningng bakal ngyaikui ing bingerei lan bakal otomingyaiku owah-owahan ing warna ing wengi, kang yaiku cocog kanggo taman lan touryaikut ingtractions.

  • Ing surya anggrek wit eningng yaiku digawe saka wesi, ABS, plminangkatik PP lan kain. Ing njaba warna yaiku anget putih lan wis IP44 waterprosaka fungsi. Ing surya anggrek wit eningng wis wungu putih lan jambon warnminangka, lan ing warnaful surya anggrek wit eningng wis a apik himinangkaan efek, kang saget nggawe ing jogan, ing taman, a seri lan oingr papan kakanggon minangka pleminangkaing kanggo ing mripat.

  • Ing surya dlanelion pekarangan eningng yaiku digawe saka staingless baja, plminangkatik PP, ABS materi lan wis IP44 waterprosaka fungsi. Surya dlanelion pekarangan eningng surya panel saget dadi didakwa kanggo 4-6 jam ing stlanard suneningng lan saget dadi surem kanggo 6-10 jam. Surya dlanelion pekarangan eningngs yaiku abang, kuning, wungu biru, ijo, gangsal warna, warni lan wis a apik himinangkaan efek, kang saget nggawe ing jogan lan taman katon minangka pleminangkaant minangka paingtingg.

  • Ing surya pekarangan entheng simulasi entheng yaiku digawe saka staingless baja, plastik PP lan ABS materi. Ing karangan saka kembang wis 4 lily kembang lan wis IP44 waterprosaka fungsi. Surya pekarangan entheng simulasi entheng surya panel saget dadi didakwa kanggo 4-6 jam ing stlanard sunentheng lan saget dadi surem kanggo 6-10 jam. Ing surya pekarangan entheng simulasi enthengs yaiku warni lan wis a apik hiasan efek.

  • Ing surya LED jeblugan eninggng yaiku digawe saka staingless baja, plastik PP, ABS materi, lan ingg wujudingg lampuu pola njeblug kaya a dlanelion. Ing surya LED jeblugan eninggng wis 120 LED lampu manik, kang yaiku warni wis a apik hiasan efek, lan wis IP44 waterprosaka fungsi. Surya LED Jeblugan Lampu Surya panel saget dadi didakwa kanggo 4-6 jam ing stlanard suneninggng lan saget dadi surem kanggo 6-10 jam.

  • Ing surya LED wit eninggng yaiku digawe saka wesi, plastik PP, ABS materi, lan ingg sakadadihe wujud yaiku kaya a magnolia wit. Ing surya LED wit eninggng sirah lampu wyaiku abang, kuningg, biru lan ijo warna, yaiku warni wyaiku a apik hiasan efek, lan wyaiku IP44 waterprosaka fungsi. Ing surya LED wit eninggng surya panel saget dadi didakwa kanggo 4-6 jam ing stlanard suneninggng lan saget dadi surem kanggo 6-10 jam.

Selaras Surya Kembang Cahya dhuwur kwalitase manufaktur supplier ingg Chingga - Yalidal.Kita wis kanthi pasokan chainggs kanggo dhuwur kwalitase Surya Kembang Cahya lan kita rumiying understlan banget layanan. Sugeng rawuh kanggo Grosir lan tuku Surya Kembang Cahya saka kita fackanggory, Kita wis murah lan diskon Surya Kembang Cahya ingg skanggock, kita bakal nyedhiyakake sampeyan karo a asor rega kutipan