94 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya
  • Air Pro94 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya

94 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya

Ing surya gerakan sensor tembok lampuu yaiku digawe saka dhuwur mburi ABS + PC materi, karo 94 LED. Ing LED ngetrapake maju dhuwur LED, kang wyaiku suwe urip, asor rugi lan dhuwur padhang. Ing 94 LED surya gerakan sensor tembok lampuu uga wyaiku infra infra manungsa awak induksi, ing pangrasa amba yaiku 180 derajat, lan ing pangrasa dyaikutance yaiku 3-5 meter. 94 LED surya gerakan sensor tembok eningng wengi eningng otomatyaiku ngaktifake ing eningng-eningng mode: kapan wingg ngliwati, ing infra infra sensor yaiku micu, ing eningng otomatyaiku dadi ing ing stringg eningng mode, ing stringg eningng umume tahan suwe kanggo 30 secingds; kapan ing persing godhong ing pangrasa sawetara, ing eningng otomatyaiku dadi menyang ing eningng-eningng mode.

Model:YLD-SL94

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Panel Solar 2,5W / 5V
Baterai 2000mAh / 3.7V
Quantity LED 94 pc
Lumen 1500 lumen
Mode Cahaya Cahya Dim + lampu cahya sing diuripake
Sudut Sensing 180 derajat
Jarak Sensing 3-5 meter
Anti banyu IP65
Ukuran 4,8 * 1,77 * 7.87 inci
Materi ABS + PC







Panas Tags: 94 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya, Chingga, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Selaras, Kutipan, ingg Simpenan, Murah, Dhuwur kualitas, Diskon, Tuku, Dhuwur Rega, Rega, digawe ingg Chingga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码