82 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya
  • Air Pro82 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya

82 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya

Ing surya gerakan sensor tembok lampuu yaiku digawe saka dhuwur mburi ABS + PC materi, karo 82 LED. Ing LED ngetrapake maju dhuwur LED, kang wyaiku suwe urip, asor rugi lan dhuwur padhang. Ing 82 LED surya gerakan sensor tembok lampuu uga wyaiku infra infra manungsa awak induksi, ing pangrasa amba yaiku 180 derajat, lan ing pangrasa dyaikutance yaiku 3-5 meter.

Model:YLD-SL82

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Panel Solar 1.2W / 5.5V
Baterai 2000mAh / 3.7V
Quantity LED 82 PC
Lumen 1200 lumen
Mode Cahaya Cahya Dim + lampu lig
Sudut Sensing 180 derajat
Jarak Sensing 3-5 meter
Anti banyu IP65
Ukuran 115 * 100 * 58 mm
Materi ABS + PC




Panas Tags: 82 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya, Chingga, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Selaras, Kutipan, ingg Simpenan, Murah, Dhuwur kualitas, Diskon, Tuku, Dhuwur Rega, Rega, digawe ingg Chingga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码