78 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya
  • Air Pro78 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya

78 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya

Ing surya gerakan sensor tembok eningng ngetrapake maju dhuwur LED, kang wyaiku suwe urip, asor rugi lan dhuwur padhang. Ing 78 LED surya gerakan sensor tembok eningng uga wyaiku infra infra manungsa awak induksi, ing pangrasa amba yaiku 120 derajing, lan ing pangrasa dyaikutance yaiku 10 meter, sensitif malah ing a dyaikutance.

Model:YLD-SL78

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Panel Solar 2W / 5.5V
Baterai 2000mAh / 3.7V
Quantity LED 78 PC
Lumen 1400 lumen
Mode Cahaya Cahya Dim + lampu cahya sing diuripake
Sudut Sensing 120 derajat
Jarak Sensing Nganti 10 meter
Anti banyu IP65
Ukuran 180 * 130 * 48 mm
Materi ABS + PC



Panas Tags: 78 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya, Chingga, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Selaras, Kutipan, ingg Simpenan, Murah, Dhuwur kualitas, Diskon, Tuku, Dhuwur Rega, Rega, digawe ingg Chingga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码