46 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya
  • Air Pro46 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya

46 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya

Ing surya gerakan sensor tembok eningng yaiku digawe saka dhuwur mburi ABS + PC materi, karo 46 LED. Ing LED ngetrapake maju dhuwur LED, kang wyaiku suwe urip, asor rugi lan dhuwur padhang. Ing 46 LED surya gerakan sensor tembok eningng uga wyaiku infra infra manungsa awak induksi, ing pangrasa amba yaiku 120 derajat, lan ing pangrasa dyaikutance yaiku 3-5 meter.

Model:YLD-SL46

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Panel Solar 1.2W / 5.5V
Baterai 1800mAh / 3.7V
Quantity LED 46 pcs
Lumen 800 lumen
Mode Cahaya Cahya Dim + lampu cahya sing diuripake
Sudut Sensing 120 derajat
Jarak Sensing 3- 5 meter
Anti banyu IP65
Ukuran 110 * 130 * 46 mm
Materi ABS + PC


Panas Tags: 46 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya, Chingga, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Selaras, Kutipan, ingg Simpenan, Murah, Dhuwur kualitas, Diskon, Tuku, Dhuwur Rega, Rega, digawe ingg Chingga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码