1.2W 60 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya
  • Air Pro1.2W 60 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya

1.2W 60 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya

Ing surya gerakan sensor tembok eningng yaiku digawe saka dhuwur mburi ABS + PC materi, karo dhuwur konversi rate, suwe urip, apik efyaikuiensi lan waterprosaka. Ing surya gerakan sensor tembok eningng wyaiku 60 LED, lan ing 1.2W LED panggunaan maju dhuwur LED kanggo suwe urip, asor rugi lan dhuwur padhang. Ing 60 LED surya gerakan pangrasa tembok eningngs uga wyaiku infra infra manungsa awak pangrasa fungsi, ing pangrasa amba yaiku 180 derajat, lan ing pangrasa dyaikutance yaiku 3-5 meter.

Model:YLD-SL60D

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Panel Solar 1.2W / 5.5V
Baterai 1800mAh / 3.7V
Quantity LED 60 PC
Lumen 800 lumen
Mode Cahaya Cahya Dim + lampu cahya sing diuripake
Sudut Sensing 120 derajat
Jarak Sensing 3-5 meter
Anti banyu IP65
Ukuran 110 * 100 * 55 mm
Materi ABS + PC




Panas Tags: 1.2W 60 LED Surya Gerak Sensor Tembok Cahya, Chingga, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Selaras, Kutipan, ingg Simpenan, Murah, Dhuwur kualitas, Diskon, Tuku, Dhuwur Rega, Rega, digawe ingg Chingga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码