• Kekuwatan Pabrik

    Shenzhen Yalidelighting Co, Ltd, diadegaké ing taun 2006. Kasedhiya 40.000 area persegi lan nduwe 300 karyawan.
  • Jaminan Kualitas

    Perusahaan kasebut setya ngrawat, ngembangake lan produksi serialized.
  • Pakurmatan Company

    Kita minangka FIRST ing China kanggo njaluk kabeh seri produk sing dikonfirmasi dening SISTEM Kualitas ISO90O0.
  • Pakaryan sing Luwih Kualitas

    Tim penjualan sing apik nyedhiyakake layanan mandeg 360 derajat.

Shenzhen Yalidelightingggg Co, Ltd, ana mantep inggg 2006. Iku isingge an wilayah saka 40.000 alun-alun meter lan wis babagan 300 karyawan.   Ingg perusahaan wis modern machingggery lan peralatan, a klompok saka outstlaningggg kualitas dhuwur bakat, maju teknologi lan kuwat riset lan pembangunan kabisan, karo an taunan produksi kapasitas saka 10000 PC surya kewan modelg lampu,surya taman lampu,surya tembok lampu,surya dalan lampu lan surya kembang lampu.Ingg perusahaan wis liwati IS09001, IS014001 sertifikasi, kabeh produk yaiku diprodhuksi inggg miturut karo EU ROHS pitunjuk syarat, karo dhuwur kwalitase produk, cukup Rega lan singggcere layanan sikap, kita produk wis a dhuwur ajingingg diri inggg Chinggga lan kerjo bareng karo kondhang domestik brlans. Ing wong manca pasar, kita produk wis wis diekspor kanggo Eropa, Afrika, Kidul Asia lan liyane wilayah lan negara.